Cum vand tablouri pe GaleriaMea.ro

Toti artistii indiferent de varsta sau pregatire profesionala sunt bineveniti sa expuna la GaleriaMea. Iti vom crea pagina ta in care te poti loga oricand in cont, adauga tablouri, schimba preturi etc, exact ca si cum ar fi pagina personala pe care o administrezi simpu si usor.

Inainte de a completa cererea de inscriere de mai jos te rugam sa citesti si sa ai in vedere umratoarele aspecte:

  1. GaleriaMea nu percepe comision din vanzare, dar percepe o taxa modica anuala pentru administrarea contului tau. Taxa este de doar 150 lei pe un an de zile.
  2. Expui un numar nelimitat de lucrari de arta, iar cumparatorul intra in contact direct cu tine, prin formularul de comanda aflat in dreptul fiecarui tablou.
  3. Ne dorim o galerie profesionala. De aceea, nu acceptam artisti care nu au poze profesionale, clare si decupate perfect (asa cum le vedeti pe cele deja prezente la noi pe site). De exemplu, nu permitem in galerie poze in care se vad colturi din perete, se vede rama etc (nu prezentam tablouri cu rama). Consideram ca rama nu este un obiect de arta si nu dorim sa punem in dezavantaj alti artisti care nu vand tablouri inramate.
  4. Acceptam doar tablouri originale. Nu acceptam printuri, arta digitala, reproduceri!
  5. Cumparatorul va avea posibiliatea sa liciteze, mai bine spus, sa plaseze o oferta in cazul in care considera ca pretul tabloului este prea mare. Avem cateva filtre speciale astfel incat oferta lui sa nu fie prea mica pentru tine (discount de maxim 30% din valoarea tabloului).
  6. In cazul in care se plaseaza o comanda, toate datele clientului vor fi trimise automat pe email catre artist, urmand ca dvs sa contactati clientul si sa stabiliti impreuna detaliile privind transportul si plata tabloului.
  7. GaleriaMea.ro pune in contact cumparatorul cu artistul si nu are nici o raspundere privind tranzactia dintre dvs si client. De exemplu neplata unui tablou, tablouri livrate in stare deteriorata din cauza transportului etc. Toate tranzactiile de vanzare-cumparare cu raspunderile aferente, se afla intre tine si cumparator. Este ca si cum administrezi si vinzi direct de pe pagina personala (fara intermediar).

Va invitam sa completati mai jos cererea dvs de inscriere, dupa care treceti la pasul 2 pentru achitarea taxei anuale: