Vanzare tablouri online

Organizare expozitie de pictura la GaleriaMea.ro

ATENTIE: LUCRAM DIRECT CU ARTISTI. NU LUCRAM CU GALERII DE ARTA SAU PERSOANE CARE NU SUNT AUTORII TABLOURILOR EXPUSE.

Toti artistii indiferent de varsta sau pregatire profesionala sunt bineveniti sa expuna la GaleriaMea. Iti vom crea pagina ta personala (expozitia ta de pictura online) in care poți intra oricand in cont, poți adauga tablouri, schimba preturi etc, exact ca si cum ai avea galeria ta, pe care o administrezi la orice ora, foarte usor. Motoarele de cautare iubesc GaleriaMea.ro: suntem pe prima pagina in Google dupa majoritatea interogarilor pe care un posibil cumparator, le-ar utiliza. Poti verifica singur: cumpar picturi, picturi de vanzare, picturi online, galerii de arta, pictori romani, pictori din Romania, pictori din *pune judetul tau (ex: pictori din Bucuresti, Cluj etc),  picturi cu peisaje, picturi cu flori, picturi abstracte...etc.  Galeria este vizitata de 250-300 persoane zilnic direct din cautarea de tablouri sau galerii de arta pe Google.

Inainte de a completa cererea de organizare expozitie online, te rugam sa citesti si sa ai in vedere urmratoarele aspecte importante:

  1. GaleriaMea nu percepe comision din vanzari, dar percepe o taxa modica anuala pentru administrarea contului tau. Taxa este de doar 350 lei pentru un an de zile. Anul incepe cu data deschiderii contului pana la aceeasi data din anul viitor. Exemplu: Daca ti-ai deschis contul pe data de 03 Martie 2024, expozitia de pictura se termina la 03 Martie 2025.
  2. Expui un numar nelimitat de lucrari de arta, iar cumparatorul intra in contact direct cu tine, prin formularul de comanda aflat in dreptul fiecarui tablou.
  3. Ne dorim o galerie profesionala, cu o expozitie de pictura ingrijita. De aceea, nu acceptam artisti care nu au poze clare cu tablouri decupate pe margini (asa cum le vedeti pe cele deja prezentate la noi pe site). De exemplu, nu expunem in galerie poze in care se vad colturi din perete, se vede rama etc (nu prezentam tablouri cu rama). Consideram ca rama nu este un obiect de arta si nu dorim sa punem in dezavantaj alti artisti care nu vand tablouri inramate.
  4. Expunem doar tablouri originale. Nu acceptam printuri, arta digitala, reproduceri! Doar creații proprii.
  5. Cumparatorul va avea posibiliatea sa liciteze, mai bine spus, sa plaseze o oferta in cazul in care considera ca pretul tabloului este prea mare. Avem cateva filtre speciale astfel incat oferta lui sa nu fie prea mica pentru tine (discount de maxim 30% din valoarea tabloului).
  6. In cazul in care se plaseaza o comanda, toate datele clientului vor fi trimise automat pe email catre artist, urmand ca dvs sa contactati clientul si sa stabiliti impreuna detaliile privind transportul si plata tabloului.
  7. GaleriaMea.ro pune in contact cumparatorul cu artistul si nu are nici o raspundere privind tranzactia dintre dvs si client (colete pierdute, situații de neplata etc). Vanzarea tabloului, se va efectua direct intre tine si cumparator. Este ca si cum expui tablourile si vinzi direct de pe pagina ta personala (fara intermediar), responsabilitatea tranzactiilor fiind 100% in grija artistului.

Artistii ne recomanda! Cititi mai multe recenzii despre galeria noastra pe Google.


Va invitam sa completati mai jos cererea dvs. de inscriere, dupa care treceti la pasul 2 pentru achitarea taxei anuale.