ArtInvest SRL (GaleriaMea.ro) este preocupată de protecția vieții dvs. private și dorește să fiți la curent cu modul în care colectăm, utilizăm și dezvăluim informațiile. Prezenta Politică de confidențialitate descrie practicile noastre în legătură cu informațiile pe care le colectăm prin intermediul site-ului web www.galeriamea.ro, de la care accesați prezenta Politică de confidențialitate. Prin furnizarea de date cu caracter personal, recunoașteți că ați citit și ați înțeles această Politică de confidențialitate.

1. Politica de confidentialitate pentru utilizatori Artisti

Prin completarea formularului de inscriere aflat la adresa http://www.galeriamea.ro/content/1-cum-vand-picturi ati inteles si sunteti de acord ca datele dumneavostra personale si de contact (nume, prenume, adresa domiciliu, biografie, telefon, adresa de email) sa fie transmise catre ArtInvest SRL (GaleriaMea.ro) si folosite STRICT pentru:

a) crearea contului dumneavostra de artist pe pagina web a companiei la adresa galeriamea.ro

b) emiterea facturii pentru serviciile prestate de sc artinvest srl in contul artistului.

c) listarea numelui, prenumelui, biografiei si a numarului de telefon pe siteul companiei Artinvest SRL (galeriamea.ro) in drepul produselor (tablourilor) comercializate de catre dumneavostra, in scop de informatii de contact utile pentru vizittatorii siteului galeriamea.ro

Respectam confidentialitatea dumneavostra: Datele dumneavostra cu caracter personal vor fi folosite strict pentru livrarea si facturarea serviciilor cuparate de catre dumneavostra si NU vor fi inchiriate, divulgate sau vandute unei terte parti. De asemenea NU vor fi folosite pentru scopuri comerciale, newslettere etc, cu exceptia numelui , a biografiei si a numarului de telefon care vor fi listate pe site in dreptul produselor dumneavostra, in scop de informatii de contact utile pentru cumparatori sau vizitatorii siteului galeriamea.ro.

2. Politica de confidentialitate pentru clienti, iubitori de arta interesati in plasarea de comenzi folosind formularul de comanda.

Prin folosirea folrmularului de comanda aflat in dreptul fiecarui tablou, picturi prezentate pe siteul galeriamea.ro ai inteles si esti de acord ca datele tale personale (nume, prenume, email, telefon) sa fie transmise automat prin email catre vanzatorul tabloului respectiv (artist). ArtInvest SRL (GaleriaMea.ro) nu intercepteaza si nu salveaza in nici un fel datele dumneavoastra personale transmise prin intermediul formularului de comanda tablouri, aceste date fiind transmise automat prin email catre vanzator (artist).