Despre noi


Compania noastra

Informatii generale despre compania noastra: GaleriaMea este parte a companiei ArtInvest SRL. Aici la GaleriaMea.ro, scopul nostru principal este promovarea artistilor talentati din Romania, in special a pictorilor, ajutandu-i astfel  sa-si vanda creatiile prin intermediul internetului. Aceasta galerie online este exclusiv romaneasca, momentan nu acceptam pictori din afara Romaniei. Ca o noutate in mediul online, galeria noastra nu percepe comision din vanzari oferind astfel clientilor pretul cel mai mic (pretul artistului), facand posibil ca orice iubitor de arta sau colectionar sa poata achizitiona lucrarea de arta preferata la pretul corect.

Lucrarile de arta nu contribuie doar la infrumusetarea spatiului in care sunt amplasate, dar reprezinta si o investitie pentru cel care o achizitioneaza. Am creat un site simplu de navigat atat pentru artisti cat si pentru colectionarii sau iubitorii de arta, oferindu-le astfel posibilitatea de a cauta si de a gasi pictura preferata in cel mai scurt timp. Te poti relaxa in fotoliul tau si poti gasi tabloul preferat cu un simplu click aici la GaleriaMea. Nu mai sunt necesare deplasarile in oras , in diferite galerii de arta, nu mai este nevoie sa achizitionezi un tablou la un suprapret stabilit de comisionale percepute de diferite galerii de arta fizice sau online.

Ne concentram sa gasim si sa promovam cei mai talentati artisti din Romania indiferent de varsta sau pregatirea profesionala.

Speram ca vei gasi aceasta galerie, frumoasa si relaxanta, si sa te bucuri de ea la fel de mult cum si noi ne-am bucurat creand-o.


Contacteaza-ne:
GaleriaMea
O companie ArtInvest SRL
Suport clienti: contact@galeriamea.ro
Tel : 0749033082

Cuvintele fondatorului:

Fondator GaleriaMea.ro

"Galeria a fost lansata in anul 2017 in nevoia de a "umple" acea lipsa de arta originala, o lipsa cauzata in special de aparitia in mediul online a galeriilor de "arta" specializate in vanzarea de reproduceri sau printuri ieftine. Personal cunosc foarte multe persoane care doresc sa intre in contact direct cu artistii, sa achizitioneze arta originala, ceva unic si frumos pentru locuinta lor si se lovesc de acest impediment, si anume de lipsa picturilor originale in mediul online. Ne-am saturat de tablouri canvas, de printuri pe panza. Vrem ceva unic, care sa confere o nota de originalitate locuintei noastre.

O simpla cautare de tablouri in Google va scoate la iveala multitudinea de galerii specializate in vanzarea de reproduceri, printuri pe panza, aceleasi modele repedate de zeci de ori. GaleriaMea.ro si-a propus sa scoata la suprafata, sa promoveze artisti din Romania expunand-le arta lor originala publicului larg.

Am ales 0% comision din vanzari in ideea de a oferi clientilor pretul corect stabilit direct de catre artist. Nu cerem comision artistilor, iar pretul tablourilor in aceasta galerie este stabilit de catre artist, este ca si cum iubitorii de arta ar cumpara direct de la artisti, direct din atelierele lor de pictura. In plus, aveti posibilitatea de a contacta artistul prin telefon cu orice intrebari referitoare la tablourile acestuia.
GaleriaMea nu se interpune intre client si artist, tranzactia realizandu-se direct intre acestia. Am dorit astfel sa oferim transparenta totala in prezentarea si achizitionarea de lucrari de arta. Speram ca tot ceea ce gasiti aici vine in ajutorul dumneavoastra, ca iubitor de arta. In cazul in care aveti sugestii, acestea sunt binevenite pe email la contact@galeriamea.ro sau tel: 0749033082"

Echipa GaleriaMea.ro

Primite de la clienti

Astazi am primit tabloul cu flori sunt foarte multumita. Multumesc!

M. Mihaela, Bucuresti

Ambele tablouri au fost impachetate foarte bine si au ajuns la timp. Multumesc artistului.

R. Dan, Cluj

Apreciez usurinta cu care am achizitionat tabloul pentru dormitorul meu. Am sa va recomand.

B. Laura, Bacau

Totul a decurs comform asteptarilor. Artistul a raspuns foarte repede si prompt la comanda mea.

P. George, Galati

Imi place prezentarea lucrarilor de arta pe acest site. Foarte profesional. Felicitari.

V. Cornelia, Pitesti