Cum Cumpar Tablouri de la GaleriaMea.ro

GaleriaMea.ro este o galerie de arta specializata in promovarea artistilor din Romania. Inainte de a plasa comanda pe acest site va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

Nu reprezentam artistii expusi in galerie, ci oferim doar spatiu publicitar (gen "OLX"). Cumparatorul (adica dumneavoastra), plasand o comanda pe acest site intrati direct in legatura cu artistul. Cu alte cuvinte, comanda este plasata catre artist, nu catre noi. Artistul va prelua comanda dumneavostra si veti fi contactat cat de curand posibil pentru a stabili DIRECT CU EL detaliile privind plata si transportul lucrarii de arta.

De aceea va rugam sa fiti atent la urmatoarele aspecte:

  1. imediat dupa ce plasati comanda si sunteti contactat de catre artist, cereti detalii suplimentare referioate la tablou cum ar fi: starea tabloului, daca se trimite doar panza rulata sau se trimite intins, gata de agatat pe perete, daca este inramat sau nu. Eventual cereti pe email mai multe poze cu tabloul (din diferite pozitii, pe perete, canturi etc).
  2. recomandam sa nu platiti in avans tabloul si/sau transportul. Cereti sa platiti comanda ramburs (direct curierului in momentul in care livreaza tabloul).
  3. cereti artistului dreptul de a deschide coletul inainte de a efectua plata catre curier. Artistul are posibilitatea sa specifice curierului sa va lase sa deschideti coletul inainte de a plati.

Nu ne dorim ca aceste recomandari de mai sus sa va lase impresia ca lucram cu artisti neseriosi sau sa va inducem o nesiguranta in achizitionare de arta de pe GaleriaMea.ro Acestea sunt doar cateva sfaturi de urmat, pentru achizionarea de tablouri online in siguranta.

NOTA:

Tranzactia realizandu-se direct intre dumneavosatra si artist, GaleriaMea nu raspunde de eventualele neplaceri survenite in procesul de achizitionare de tablouri de pe acest site cum ar fi: tablouri deteriorate in timpul transportului, expedierea de alte tablouri decat cele comandate, plati in avans neonorate cu livrarea tablourilor etc. Desi accidente in transport se mai intampla, acestea sunt cazuri foarte rare. Urmand sfaturile de la puctul 1, dumneavostra in calitate de cumparator veti fi in siguranta.

Spor la cumparaturi si speram sa gasiti artistul preferat care sa va ajute la decorarea locuintei dvs.